LOVE YOUR LIFEMonday, September 16, 2013

Lagi dan lagi...

Lagi dan lagi.... ^_^ 

Helo..hola!
tajuk hari ni ...lagi dan lagi?? urmmm..apa maknanya tu? huhuh..Hanya aku yg tahu! huhu..cewah!

Padahal takde apa-apa pun! biasa la..dah lama tak update blog lagi dan lagi..
Aritu baru jer janji nak share something dengan korang semua, tapi terlupa pulak! (padahal tak ingat langsung dan langsung!) ini lah akibat terlalu menyibukkan diri dengan hal-hal tak dijangka.
Hari ini macam biasa kita datang kerja pukul 7 pagi dan kejap lagi balik dalam pukul 5petang ..dalam 6 petang macam tu barulah sampai rumah! huh! time tu..perut wajib berkeroncong sebab lapar bagat! . selalunyar hari-hari drive sorang-sorang dari rumah tapi last week ada penumpang! hah! memang best! perangai dia memang giler! suka sangat! tapi hari ni dan esok kita yang buzy tak dapat tumpangkan dia sebab ..dot! dot! (biasa lah hari-hari buzy..memang dah kerja kita!) InshaAllah start next week dia tumpang kita lagi..sampai bulan 12 ni..nah! ambik kau! jadi driver partime tuk kawan sendiri yang praktikal. nak tahu siapa yang bertuah tumpang kita tu? ni gambar dia..cun tak? kihkih (sowi kawan promot kamu disini pulak!)


Okehlah, tak boleh nak taip lebih-lebih ni..sekarang kat office walaupun time rehat! (boley je!) padahal dah takde idea! kuhkuh! daaaa...jumpa next yer!