LOVE YOUR LIFE















Friday, October 31, 2014

Oh barang kuuuuu

AHakssss! kenapa dengan status tjuk zue tu? hehe...sebenarnyer takde apa pun! no issue! saja buat gempak bagi korang teruja bagai! haha...

ok lah...mai cheq nak kabor nak cerita sama luu..(haha ganas lak bahasa kawe...almaklum lah terlalu terikowt2 sampai mix abis loghat i uolllss.. utaqa.kl.pntai tmr.rembau smua belasahhh) kihkih! jgn mare --> motif nak tunjuk yg kau jati malaysia.. (ko adooo!) haha! yess i’m malaysian and i’m proud wth it!

Aiyoooo...dah2 jangan nak melalut sampai ke laut...satgi berjela lak blog ni...jenuh nak baca nohh!

Eh! apa tah tajuk tadi? lupa dah...dok kalut bebel bla bla bla....haha (realiti i ni pendiam sgt --> sgt lah kan...if dah kenal haaaa...tau lah! kan kawan2)

Alamak tak masuk2 lagi apa yang nak di kaborkan...hehe! sebenarnya tak tahu nak start je....mukadimah dah banyak! isi kandung baru nak pikir! heh.. hehehe...

Enough zue! better you fokusssssssss (mak aiiiii fokus koo sampai terbelek diorang sssss tu...hehe!

sebenarnya happy sangat barang yang zue order kat online zappp sampai depan rumah! rasa macam nak melompat depan encik posmen tu ( hensem gak dia --> haha sempat perhati muka dia! huhu... zue! zue! mujuq single kalo tak..bussst2 kena kat muka tu! hehe)

bukan apa sebenarnya mmg dah adjust dah supaya barang sampai hari jumaat dengan harapan kalo dia col bila take kat rumah...nak suruh tinggalkan baru tu kat kedai kat flat bawah ni! butttt....when...status gtau barang sampai hari ni...lagi la legaaaa...haaaaaaa :) sebab harini zue ada kat rumah ..so bila posmen datang, buka pintu terus dapat! happpyyyyy

sebelum tu...risau gak kenapa barang tak sampai jumaat..last2 sampai pagi ni.hari sabtu yg indah lagi mendamaikan...hehe! harini cuaca reduppp love it!

and tak lupe pada owner yang mengeposkan barang ku...always cool with me...dengan banyak persoalan. hehe ! thanks uuuu!

okeh2 dah tak nak cerita panjang...nti zue share apa yang zue dapat dari abang posmen tu...tiba-tiba dalam otak ni teringat barang sale yang i beli semalam...:) hahaha

daaaa....bye..nak basuh baju dulu! selamat berhujung minggu